Lokacioni

Kompleksi Aquaquct Residence me vendndodhje në Komunën e Karposhit në Shkup, ofron lokacionin më të mirë për shkak të pozitës së zgjedhur me shumë kujdes. Shumë afër qendrës së qytetit, por në një mjedis të qetë dhe privat, kompleksi ndodhet në zonë me lidhje të drejtpërdrejtë me unazën e Shkupit vetëm brenda 5 minutave.

Rrethina ofron një shumëllojshmëri të dyqaneve në afërsi të përshtatshme si dhe qasje të lehtë dhe të shpejtë në institucionet mjekësore dhe arsimore. Pavarësisht moshës, të gjithë banorët do të jenë të kënaqur me vendndodhjen më praktike në Shkup, me qasje të lehtë në infrastrukturat më të rëndësishme urbane, duke banuar njëkohësisht në mjedis të qetë dhe të rehatshëm.

  • 2.75 km deri në sheshin Maqedonia
  • 750 m deri në Universitetin IBU
  • 600m deri në Bulevardin Sllovenia
  • 1.1 km deri në Ambasadën Amerikane
  • 1.22 km deri në rrugën e Kaçanikut
  • 3 km deri në Unazën e Shkupit