Локација

Лоциран во општината Карпош во Скопје, Aquaduct Residence ја нуди најдобра локација поради внимателно избраната позиција. Блиску до центарот на градот, но истовремено во мирна и приватна средина, комплексот е сместен во област со директна врска со скопската обиколница, со брз пристап само на само 5 минути.

Непосредната околина нуди широк избор на продавници и услуги како и лесен пристап до здравствените и образовните институции. Без разлика на возраста на нашите станари, сите ќе бидат задоволни со најпрактичната локација во Скопје, со пристап до најважните урбани инфраструктурни мрежи, а сепак во мирна и спокојна средина за живеење.

  • 2,75км до плоштад Македонија
  • 750м до Универзитетот ИБУ
  • 600м до Булевар Словенија
  • 1,1км до Амбасадата на САД
  • 1,22км до Јадранска Магистрала
  • 3км до Скопската обиколница

Формулар за контакт

Доколку го пополните формуларот, нашите претставници ќе ве контактираат што е можно поскоро.

Закажете видео состанок