6 Блокови

Со 5 и 6 ката

150

Уникатни планови

340

Станбени единици

354

Паркинг места

4.500m²

Зелени површини

одржлива архитектура

AQUADUCT RESIDENCE

Комплексот, лоциран покрај еден од најстарите историски обележја на Скопје, скопскиот Аквадукт, им нуди на идните сопственици не само модерни и висококвалитетни станови со удобен распоред и функционална инфраструктура, туку и здрава, приватна средина, со целосно обезбеден влез и пристап, со цел да гарантира комплетна сигурност и да им овозможи на станарите да се фокусираат на важните работи во животот…

Локација

Лоциран во општината Карпош во Скопје, Aquaduct Residence ја нуди најдобрата местоположба поради внимателно избраната позиција. Блиску до центарот на градот, но истовремено во мирна и приватна средина, комплексот е сместен во област со директна врска со скопската обиколница, со брз пристап на само 5 минути.

Социјални Содржини

Елитни елементи, висококвалитетни материјали и дизајн во функција на практичноста.

Мал број локации можат да се споредат со беспрекорните конекции на Aquaduct Residence со најдобрите содржини во Скопје. Локација со лесен пристап до вашите секојдневни работни дестинации, шопинг, едукација на децата, најсоодветна местоположба за живеење.

finalthermo

Класа А на термоизолација

Искусете ја највисоката класа на термичка удобност во сите сезони, искористете ја зголемената заштеда на енергија.

finalmultisplit

Мултисплит инвертер систем

Технолошки напредниот Bosch MS е најдоброто решение за топли зими и ладни лета, ние велиме ДА за животната средина и заштедата на енергија.

finalcamera-w

24/7 безбедност и мониторинг

Безбедноста е гарантирана со 24/7 видео надгледување на заедничките и јавни простории.

finalgate

Комплекс од затворен тип

Тивка атмосфера, со приватност, безбедност и силно чувство за заедница.

finalparking

Подземен паркинг

Вашето возило е третирано на највисоко ниво, со безбеден, бесконтактен пристап, современо мониторирано и амбиентално комфорно.

finalwindows-f

4 сезонски прозори

Прозорци со високи перформанси кои носат одличен стил и издржливост, притоа прикажувајќи силни перформанси во сите временски сценарија.

evro

Опции за финансирање

Нашиот широк избор на опции за финансирање и постоечките односи со банки и финансиски институции ни овозможуваат да го подготвиме совршениот финансиски пакет за вас.

finalhorti

Хортикултура

Aquaduct Residence има уникатен пристап кон зелените површини, со обилна хортикултура за да обезбеди чист воздух, ментална и физичка благосостојба. Градинарските сорти се избрани за да нудат најдобар и долгогодишен квалитет.

Формулар за контакт

Доколку го пополните формуларот, нашите претставници ќе ве контактираат што е можно поскоро.

Закажете видео состанок