6 Blloqe

Me 5 dhe 6 kate

150

Planimetri unike

340

Njësi rezidenciale

354

Vende parkimi

4.500m²

Zona të gjelbra

arkitekturë e qëndrueshme

AQUADUCT RESIDENCE

Kompleksi pranë monumentit më të vjetër historik në Shkup, Akuaduktit, do ju ofrojë pronarëve të ardhshëm jo vetëm apartamente moderne me cilësi të lartë dhe planimetri të përshtatshme, por edhe një mjedis të shëndetshëm, privat, me qasje të kontrolluar, për t’ju ofruar banim të qetë, me qëllim që të përqendroheni në gjërat e rëndësishme në jetë…

Lokacioni

Kompleksi Aquaquct Residence me vendndodhje në Komunën e Karposhit në Shkup, ofron lokacionin më të mirë për shkak të pozitës së zgjedhur me shumë kujdes. Shumë afër qendrës së qytetit, por në një mjedis të qetë dhe privat, kompleksi ndodhet në zonë me lidhje të drejtpërdrejtë me unazën e Shkupit vetëm brenda 5 minutave.

Përmbajtja sociale

Elemente elite, materiale me cilësi të lartë dhe dizajn në funksion të komoditetit.

Pak vende mund të krahasohen me pozitën e Aquaduct Residence dhe ndërthurjen e kompleksit me përmbajtjet më të mira të jetesës në Shkup. Vend ideal ku mund të punoni, të blini, të luani dhe të edukoni fëmijët tuaj, të gjitha në një vend, në suaza të kompleksit tuaj të banimit.

finalthermo

Klasa e termoizolimit A

Përjetoni klasën më të lartë të komoditetit termik në të gjitha stinët, shfrytëzoni kursimet e vazhdueshme të energjisë.

finalmultisplit

Sistemi multisplit inverter

Bosch MS me teknologjinë më të avancuar është zgjidhja më e mirë për dimër të ngrohtë dhe verë të freskët, ne i themi PO mjedisit dhe kursimit të energjisë.

finalcamera-w

Siguri dhe Monitorim 24/7

Siguria ofrohet nga video monitorimi 24/7 i ambienteve të përbashkëta dhe publike të kompleksit.

finalgate

Komunitet i mbyllur

Një atmosferë e qetë, me privatësi, siguri dhe një ndjenjë të fortë komuniteti.

finalparking

Parkim nëntokësor

Vendet e parkimit janë të pozicionuara në parkingun nëntokësor.

finalwindows-f

Dritare 4 sezonesh

Dritare me performancë të lartë që sjellin stil dhe qëndrueshmëri të madhe, ndërsa shfaqin veçori të shprehura mbrojtjeje në të gjitha kushtet e motit.

evro

Opsionet e financimit

Oferta jonë e gjerë e opsioneve të financimit dhe marrëdhëniet ekzistuese me bankat dhe institucionet financiare na mundësojnë të përgatisim pakon e përsosur financiare për ju.

finalhorti

Hortikultura

Aquaduct Residence ka një qasje unike ndaj hapësirave të gjelbra, me hortikulturë të bollshme për të ofruar ajër të pastër, mirëqenie mendore dhe fizike. Varietetet e hortikulturës janë përzgjedhur për të garantuar cilësinë më të mirë dhe kualitet afatgjatë.

FORMULARI PËR KONTAKT

Nëse plotësoni formularin, përfaqësuesit tanë do t’ju kontaktojnë sa më shpejt të jetë e mundur.

Caktoni video takim