D - Kat 2

Apartamentet ofrohen në planimetrinë ekzistuese, me dysheme, dritare, dyer, dhe me mure të lyera me ngjyrë të bardhë.

Legjenda

E shitur

E Rezervuar

Në shitje

FORMULARI PËR KONTAKT

Nëse plotësoni formularin, përfaqësuesit tanë do t’ju kontaktojnë sa më shpejt të jetë e mundur.

Caktoni video takim